18 Haziran'da Düzce'deki görevine başlayan Vali Cevdet Atay'a nezaket ziyaretleri devam ediyor. İl yönetimi, belediye başkanları ve meclis üyerlerinden oluşan MHP heyeti de Vali Atay'ın kapısını çaldı.

MHP Düzce İl Başkanlığı tarafından organize edilen ziyaret programına, İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Düzce İl Genel Meclis Grup Başkanı Ramazan Baltacı, Düzce Belediyesi Meclis Grup Başkanı Ayhan Cicu, MHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MHP Düzce il binası önünde toplanan ve esnafları ziyaret ederek Düzce Valiliği'ne geçen MHP heyeti, göreve yeni başlayan Düzce Valisi Cevdet Atay ile sosyal mesafeye uygun şekilde selamlaşarak, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Düzce'nin yeni Valisi Cevdet Atay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Düzce için el birliği ile çalışacaklarını vurguladı.