Yaşanan sel ve heyelan afetlerinin ardından Akçakoca’ya destek vermek üzere 65. Hükümet Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kurban Bayramı’nın ikinci ve üçüncü günlerinde Düzce’deydi. Akçakoca’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Yıldırım, vatandaşlarla bir araya gelip sıkıntılarını dinledi.

AK Parti’nin eski genel başkanı, 65. Hükümet Başbakanı Binali Yıldırım’ı MHP’nin Düzce il genelindeki teşkilatları geniş bir katılımla karşılarken AK Parti kanadından böyle bir ilginin gelmemesi dikkat çekti.



Kurban Bayramı olmasına rağmen MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Kadın Kolları Başkanı Derya Aksay, Kaynaşlı belediye başkanı Birol Şahin, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ve teşkilat üyeleri ile geniş bir katılım sağladı.



AK Parti’nin kuruluşunun 18.yıldönümünün arifesinde Düzce teşkilatlanmasının eski genel başkanlarını az sayıda üye ile karşılaması akıllarda soru işaretine neden oldu.



AK Parti’li belediye başkanlarından Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan katılım sağlarken AK Parti Düzce Milletvekillerinden sadece Ayşe Keşir hazır bulundu.



HABER: M.KADAŞ