MHP Akçakoca ilçe teşkilatlarının istişare toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda teşkilat içi sorunların yanı sıra belediye çalışmaları değerlendirildi.
Akçakoca Belediyesi nikah salonunda yapılan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, MHP Akçakoca ilçe Başkanı Mustafa Özensel, Akçakoca İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursen Yanmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İGM ve belediye meclis üyeleri katıldı.


"Özverili şekilde çalışıyoruz"
Teşkilat içi istişare amaçlı yapılan toplantıda konuşan MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, partilerinin giderek güçlendiğini bunun da üyelerinin özverili çalışmaları ile yaptıklarını belirtti.

"Her ay bir ilçede toplanacağız"
İl Başkanı İlhami Caboğlu da toplantıda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: "Bu toplantıları düzenli olarak gerçekleştireceğiz.

İl genelinde partinin güçlenmesi ve belediyelerin verimli hizmet programı için görüşleri değerlendireceğiz.' dedi.Caboğlu il genelindeki istişare toplantılarının her ay bir ilçede gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Başkan Yanmaz belediye çalışmalarını anlattı

Başkan Okan Yanmaz da toplantıda Akçakoca'da ilk 5 ay içinde gerçekleştirdikleri hizmetlere ilişkin katılımcılara bilgi verdi. Toplantı daha sonra teşkilat içi sorunların, görüş ve önerilerin değerlendirmesi ile devam etti.