Mart ayı Belediye Meclisi ikinci birleşimi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Salih Keskinli başkanlığında yapıldı. 23 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıya MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu yakından takip etti.
Bir önceki toplantıda MHP’li Meclis Üyesi Ercan Katırcıoğlu’nun YEYPAŞ Müdürü Kenan Gökmen’e sözlü olarak sorduğu Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıp aynı zamanda YEYPAŞ’tan maaş alan var mı? Varsa ne kadar? Sorusuna tepki gösteren Belediye Meclis Üyesi Okan Turaman’ın çıkışına karşılık Belediye Başkanı Mehmet Keleş özür dilemişti.
Yaşanan olaydan sonra ilk toplantı bugün yapıldı. MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun başta olmak üzere tam kadro yer aldı. Toplantının gündem maddelerini yakından eden üyelerin bu ilgisi Meclis Üyesi Okan Turaman’a karşı bir uyarı olarak yorumlandı.
Toplantıda dikkat çeken bir başka ayrıntının ise MHP’li Belediye Meclis üyesi Murat Özsoy’un toplantıyı her zaman takip ettiği yerde değil de Meclis Üyesi Turaman’ın hemen arkasında takip etmesi oldu.

Haber;Y.SEVER