Düzceli idareci ve siyasilerin şehre 'Gençlik Kampı' kazandırmak için uzun süredir devam eden girişimlerinde mutlu son... Düzce'nin Gölyaka ilçesine 'Gençlik Kampı' yapılması için yerle ilgili resmi prosedür tamamlandı. Müjdeli haberi AK Parti Düzce Milletvekil Ayşe Keşir, sosyal medya hesabı üzerinden verdi.


Milletvekili Keşir, paylaşımında, "Gölyaka İlçemiz Yazlık Mahallesi’ndeki, yaklaşık 14 dönümlük hazine arazisinin “Gençlik Kampı” yapılmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müze tahsisi hususunu takip ettik. Talebimiz bugün onaylandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


Gençlik Kampları

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulan tesislerdir. Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanırken, gençlerden her hangi bir ücret alınmıyor.Gençlik kampları 12 – 15 yaş grupları için "Ücretsiz Deniz Kampları" 16 – 22 Yaş grupları için "Ücretsiz Doğa Kampları" adı altında düzenleniyor.
HABER:C.ÜSTÜNER