MHP İL Başkanı Abdullah Danışmaz, son aylarda Düzce’de yapılan müdür atamalarıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Danışmaz, Düzce’deki kurum müdürleri ile ilgili bazı milletvekillerinin bir sendikanın doğrultusunda  tasarruf kullandığını iddia etti.

Milletvekillerinin tek işinin kadrolaşma olmadığını da söyleyen Danışmaz, “Mevcut müdürler bir bir görevlerinden alınıyor. Burada en büyük sorumluluk milletvekillilerine düşüyor. Düzce milletvekillilerinin tek sorunu kadrolaşmaya aracı  olmak mı? Milletvekili olmuşlar fakat sendikalar tarafından idare edilmeye çalışılan kurum müdürlerini görmezden gelip, kendi sorumlulukları yerine getiremeyerek aciz bir duruma düşmüşlerdir. Eğer Düzce’de kurum müdürlerinin ataması, yer değiştirilmesi bir sendika tarafından yapılacaksa vah Düzce’nin haline, vah milletvekillerinin haline diyorum.” Dedi.

Tutarlı davranmalılar
Danışmaz, son birkaç ayda Düzce’den giden müdürlere bakıldığında milletvekillerinin  tutarlı davranmadığını  savunarak milletvekillerini göreve davet etti.

Danışmaz, “Bu konuda daha duyarlı ve tutarlı davranmaları gerekiyor. Kendi ilgilenmeleri gereken konuda başkalarını alet etmemeliler. Milletvekillerini göreve davet ediyorum. Bir sendikanın kurum memurlarını ataması, getirmesi veya onlar hakkında tasarruf kullanması gibi bir yetkisi olmaz.” Şeklinde konuştu.

Haber; H. İŞCAN