Polis Haftası geride kaldı ama İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman'a minik öğrenciler tarafından ziyaretler devam ediyor. 10 Nisan'da kutlanan Polis Haftası nedeni ile, Kız meslek Lisesi Araştırma ve Uygulama Ana Okulu öğrencileri Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kahraman, Ana Okulu öğrencilerinin emniyet hakkında sorduğu soruları tek tek yanıtlayarak, öğrencilere polis teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Polis telsizi ve polis köpekleri hakkında öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlayan Kahraman'ı minik öğrenciler dikkatle dinledi.

Minik öğrencilerin, 'hırsızları nasıl yakalıyorsunuz?' sorusuna ise Kahraman, “Diğer Polis abilerinizle iş birliği içinde olup hırsızların yerini tespit ederek yakalıyoruz. Yeri geldiğinde araba ile yeri geldiğinde koşarak hırsızlarla mücadele ediyoruz.' şeklinde cevap verdi. Öğrencilerin hepsi ile tek tek konuşarak ilgilenen Kahraman, ana okulu öğrencilerinin ziyaretinden çok mutlu olduğunu da dile getirdi.
Kahraman, emniyeti ziyarete eden Düzce Kız Meslek Lisesi Araştırma ve Uygulama Ana Okulu öğrencilerine çikolata ve meyve suyu ikramında bulunmayı unutmadı.