Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Düzce'de halka seslendiği sırada kalp krizi geciren,69 yaşındaki Nazım Özcan, hastanede hayatını kaybetti. Başbakan Erdoğan'ın da dikkatini çeken olay nedeniyle Erdoğan konuşmasını keserek, bir kaç kez ambulans ve sedye getirin diye yetkililere seslendi.

 

 

Erdoğan'ın da konuşmasını yarıda bırakarak, yardımcı olmaları icin seslendiği Acil 112 ekiplerinin ilk müdahalesi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nazım Özcan (69) isimli vatandaşın yarım saatlik müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kurukavak köyüne kayıtlı olan Nazım Özcan'ın hayatını kaybettiğini Mitingin sonunda öğrenen Erdoğan, Beraberindeki heyet ile beraber baş sağlığı dilemek amacıyla programını değiştirerek Düzce Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada Özcan'ın yakınlarına baş sağlığı dileyen Erdoğan'ın bu ziyaretini görüntülemek isteyen basın mensupları ise hastane içine alınmadı.

 

 

Erdoğan daha sonra, Düzce 18 Temmuz stadında kendisini bekleyen helikoptere binerek Eşi Emine Erdoğan ile beraber Düzce'den ayrıldı. Erdoğan yarın Zonguldak ve Bartın mitinglerine katılacak.

Ölen Nazım Özcan'ın Devlet Su İşleri Düzce İl Müdürü Beşir Özcan'ın abisi olduğu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hac'tan arkadaşı olduğu öğrenildi. Özcan'ın Başbakan'a okuması için not verdiği ve bu notun okunması sırasında kalp krizi geçirdiği de edinilen diğer bilgiler arasında.