Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Operasyonlarda PKK'nın büyük darbe aldığı görülüyor. Türkiye'nin çeşitli kentlerinden asker ve polislerimize moral ve destek paketleri gönderiliyor. 7'den 70'e tüm kesimlerden güvenlik güçlerine gönderilen paketlerde gıda ürünlerinin yanı sıra duygu dolu ifadelerin yer aldığı mektuplar da yer alıyor.

son olarak Düzce 5 Nolu sağlık ocağı tarafından hazırlanan koliler Mardin Nusaybin İlçesi'nde terör örgütüne yönelik operasyonlarına devam eden güvenlik güçlerine ulaştı. Gıda kolilerini alan askerlerimiz üzerindeki notlarla duygu dolu anlar yaşadı.  Afiyetle kolilerdeki erzakları yiyen askerlerimiz hem güç hem moral topladı. Yiyecek paketlerinin birinde şu ifadeler yazıyordu:

"Selam asker, canım asker... Sizlere ne yapsak tabi ki az... Umarız gönderdiğimiz erzaklar karnınızı doyuracak kadar çok olmasa da gönlünüzü doyurmaya devam edecektir. Siz orada gurbet ellerde biz için varsınız...sizin sayenizde burada rahat nefes alıyoruz. Allah'ım sizleri korusun. Her an aklımızdasınız.. Dualarımızdasınız güzel vatanımın güzel insanları..."

Haber;S.KAŞKIR