Düzce Atatürk Devlet Hastanesi (ADH)'nde görevli Sedat Demirağ'ın ani kalp krizi geçirerek vefat etmesiyle birlikte yapktığımız haberde "HASTANEDEKİ KRİZ, KALP KRİZİ GETİRDİ" başlığıyla duyurduğumuz haberin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Yönetiminden yazılı bir açıklama geldi.Yapılan açıklamada Demirağ'ın üç yıldır Müdür Yardımcısı olarak değil "memur" olarak görev yaptığı açıklandı. Vefatından derin üzüntü duyulduğu ifade edilen açıklamada  aynen şu ifadeler kullanıldı:

 

"ÖNCÜ RTV isimli internet sitenizde 29.04.2015 tarihinde "Hastanedeki Kriz Kalp Krizi Getirdi" başlıklı haberde yer aldığının aksine hastanemizde çalışmış olan Sedat DEMİRAĞ, Müdür Yardımcısı değil 3 yıldır Memur olarak görev yapmaktaydı. Çalışanımız annesinin rahatsızlığı dolayısıyla 3 gün izin kullanıp, izninin bitimiyle birlikte yine aynı görev yerinde çalışmaya devam etmiştir. Kıymetli çalışanımızın vefatı bizleri de derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.Düzce Atatürk Devlet Hastanesi-Hastane Yöneticiliği..."

 

            Yapılan bu yazılı açıklamanın aksine, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sedat Demirağ'ın Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde Müdür Yardımcısı iken "neden üç yıldır memur" olarak çalıştırıldığı, aldığı üç günlük izin esnasında Demirağ'ın yerine kimin vekalet ettiği gibi detayların verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

HABER;E.TAYHAN