Zonguldak İl Müftülüğü’nden Düzce İl Müftülüğü’ne atanan Selami Emen, bugün ilk röportajını mikrofonlarımıza verdi. Emen yaptığı açıklamasında Düzce’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve hep beraber Düzce’de dini en iyi şekilde anlatmak için çalışacağını vurguladı. Emen sözlerine şöyle devam etti.

“Öncelikle Allah birlik beraberlik içerisinde bir görev yapmayı nasip etsin. Bu bir emanettir. Bu emaneti en güzel şekilde yerine getirmek bizim bir borcumuzdur. Düzcemize dini en güzel şekilde anlatmak için çalışacağız. Biz buraya gönüller yapmaya geldik. Zonguldak’tan buraya atandık inşallah hayırlı olur.”

Daha sonra bu gece kutlanacak olan mübarek Miraç Kandil ile ilgili de vatandaşlara ilk mesajını veren Müftü Emen, bu gecenin feyizli bir gece olduğunu ve zaten kandiller geçidin olunduğunu belirtti.

“Bu gece Peygamberimize bütün kainatımız gezdirilmiştir. Bütün peygamberler ve melekler H.Z. Muhammet’in yoluna dizilmiştir. Zaten bu gece mevlit programlarımız olacak. Fakat vatandaşlar bunlarla yetinmemeli. Yatsı namazının ardından eve gidip namaz kılmaları gerekir ve dua etmeleri gerekir. Bu gece günahlardan arınma gecesi.”

Haber; R. BAL