Öncü TV’nin 23. kuruluş yıldönümünü tebrik etmek amacıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Yaşar Çengel derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kurumu ziyaret etti.

Ziyarette Öncü TV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ile bir araya gelen Başkan Çengel ve yönetim kurulu üyeleri Tonyalı’ya kurumu aracılığıyla Düzce’ye sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Tonyalı ise Çengel’e ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek Düzce’nin daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını belirtti.



Yayın hayatındaki tarafsızlığıyla bugünlere geldi
Ziyaret sonunda Öncü Haber mikrofonuna açıklama yapan,  Çengel, Öncü TV’nin 23. yaş gününü kutlama amacıyla ziyarette bulunduklarını söyleyerek düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Öncü TV geride kalan 22 yıldan bugünlere ilkeli, dürüst ve yayın hayatındaki tarafsızlığıyla geldi. Ben bu değerlerin bundan sonraki yayın hayatında aynı çizgide devam etmesini temenni ediyorum.”

Muhtarların Düzce’ye bakışıyla ilgili tespitlerini dile getiren Çengel, “Basınımız bizim gözümüz, kulağımız sesimizdir. Biz sesimizi sizlerle duyurmamız gereken yerlere duyuracağız. İlerleyen süreçte bizi bir referandum bekliyor. Biz seçildiğimiz günden bugüne kadar siyasilerin bize ne kadar yakın olup olmadıklarını nezaket ziyaretlerinde sizler aracılığıyla kamuoyuna ulaştıracağız.” dedi.