Düzce Valisi Ali İhsan Su beraberinde tüm ilçelerin kaymakamlarıyla birlikte ziyaret ettiği ilçelerde halkı dinlemeye devam ediyor.

 
Vali Su'yla birlikte sabahın erken saatlerinde Kaynaşlı'da bir araya gelen mülki amirler, sıcak bir çayın ardından Kaynaşlı merkeze gelerek öğle saatlerinde dükkan dükkan dolaşarak esnafın nabzını yokladı.
 
Düzce Valisi Ali İhsan Su, beraberinde Kaynaşlı kaymakamı Şenol Koca, Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve diğer ilçelerin kaymakamlarıyla birlikte geldiği Kaynaşlı merkezde girdiği bir işyerinde koltukta bulduğu 80 yaşındaki Muhammed Akdoğan'la kısa bir sohbette bulunduktan sonra Kaynaşlı'nın eski durumunu sordu. Vali 'nin yanında ilçenin eski hallaerini anlatan Akdoğan'la Vali Su arasında sıcak bir iletişim gözlerden kaçmadı. "1951'de buradan araçlar geçiyordu" diyen yaşlı adam, Validen aldığı güçle ilçeyi ekoonmik durumu ve yaşadıklarını rahat bir dille ifade etti.
 
Düzce Valisi Ali İhsan Su, beraberindeki heyetle merkezde bulunan esnafı bir bir dolaşarak "işler nasıl" diyerek hal hatır sordu. Vali Su'ya bu toplantı ve incelemenin nedenini sorduk.
 

Kaynaşlı'da başlayıp Fenerbahçe Topuk Tesislerinde devam eden toplantıda tüm ilçelerin kaymakamları da hazır bulundu.Vali Su'nun başkanlık ettiği toplantıda ilçelerin genel sorunları masaya yatırıldı.

Haber; E. TAYHAN