Düzce'de turizm alanlarının son yıllarda dikkat çeken bir konuma geldiğini kaydeden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'a turizmle sanayinin içiçe olmasının mümkün olup olmadığını sorduk. MÜSİAD 5.Geleneksel rafting organizasyonu için geldiği Cumayeri'nin  Dokuzdeğirmen Köyü'nde sorularımızı cevaplandıran Nail Olpak, turizmle sanayinin iç-içe olmasının mümkün olduğunu belirterek "Düzce bunun için iyi bir örnek." dedi.

Düzce'de rafting için ikinci kez geldiğini kaydeden Olpak, Düzce'de Kardüz'deki karın özelliğinin   kayak yapma açısından gelecek vadettiğini belirterek "Turizmle sanayiinin birlikte gelişmesi ve tanınması mümkündür.Düzce buna uygun bir konumdadır." dedi. 

            OLPAK:"DÜZCE PAHABİÇİLMEZ BİR NİMET"

Düzce'nin iki büyük metropol şehrin ortasında olmasının yanında özellikle İstanbul'a yakın  olmasının iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten MÜSİAD Genel Başkanı Olpak Düzce'yi "bütünleyici bir güzellik" olarak yorumlarken Düzce'de sanayinin zaten geliştiğini bu yüzden "turizmin biraz daha önünün açılması gerektiğini" hatırlattı.MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak:" İstanbul'da oturan  biri için tabiatı en hızlı ulaşacağınız yerin Düzce olduğunu düşünüyorum" dedi:

            ÇAKMAK:"HEDEFİMİZ DÜZCE'Yİ TÜRKİYE'YE TANITMAK "

MÜSİAD Düzce 5. Rafting Organizasyonunun evsahibi olarak görüşlerini aldığımız MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak "Bu tür organizasyonlarla Düzce'nin güzelliklerini Türkiye'ye tanıtmak istiyoruz" dedi:

Cumayeri'nin Dokuzdeğirmen köyü'nde toplanan MÜSİAD Başkan ve Üyeleri rafting için giyinip kuşanıp kendilerini Melen Çayı'nın güzelliklerine saldılar.  

Haber;E.TAYHAN