Düzce’nin parkları denince akla ilk gelenler arasında yer alan Kültür Mahallesi’ndeki İnönü Parkı’nda devam eden son çalışma, parkın müstecirliğini sürdüren AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi  aynı zamanda İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Cahit Aydın'ı yeni iddialarla gündeme getirdi. Aydın, bu kez park içerisindeki binaya kaçak kat çıktığı iddialarıyla tartışılıyor.

Kaçak kat iddialarıyla yüz yüze

Müstecirin park içerisinde bulunan iki katlı binanın üzerine siyasi makamını ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yurt dışında oluşunu fırsat bilerek kaçak kat çıktığı yönünde iddialar ortaya atıldı. Aydın'a olumsuz açıdan yapılan sert eleştiriler daha öncede birçok kez dillendirilmişti.

Geçmişte çok tartışılan uygulamalar yapılmıştı

Söz konusu yaşananlar arasında parktaki ağaçların budanma şekli nedeniyle ‘ağaç katliamı’ yapıldığı, park içerisindeki binanın seçim bürosu gibi kullanıldığı ve park içerisindeki yapılarla eleştirilerin merkezinde yer almıştı.

Müstecir: ‘Kaçak kat çıkma’ söz konusu değil’

Hakkındaki ‘Kaçak kat çıkılıyor’ iddiasıyla ilgili görüşünü aldığımız Aydın, binaya kat çıkma gibi birleşimin yapılmadığını sadece çatı çalışması uygulandığını söyleyerek kendisini savundu.


Haber:Y.SEVER