Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından tertiplenen Dost Meclisi Toplantısı'nın gündemine Düzce Valisi Ali Fidan'ın Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı olarak atanması vurdu.


MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak açılış konuşmasında, önce Dost Meclisi toplantıları hakkında kısa bilgiler verdi ardından söylemlerini Vali olarak davet ettikleri Ali Fidan'ın Müsteşar olarak atanmasının yarattığı gelişmeler üzerine yoğunlaştı.

İKİNCİ BİR BAKAN FİDAN


MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, şunları kaydetti: “Valimiz yeni görev yerine atanmış. Allah razı olsun. Düzce'miz ondan çok yararlandı. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Yıllar sonra Düzce'ye bir bakan nasip oldu şimdi valimizi de 2. bir bakan olarak görmek istiyoruz.”


İŞ DÜNYASI HUZUR VE İSTİKRARDAN YANA...

Bu tür toplantılarının amacını “Düzceli iş adamlarını belirli bir seviyede hem önünü açmak hem de problemlerini çözmek, birlik-beraberlik içerisinde hareket etmek ve güzel işler ile projeler yapmalarına yardımcı olmak” olarak açıklayan MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak, şöyle devam etti: “15 Temmuz hain girişiminin çökertilmesi ile ülke ekonomimizin olumlu olarak bundan yararlanacağını kanaatindeyiz. Çünkü iş dünyası her zaman huzur ve istikrardan yana. Bundan sonra bizler daha çok çalışarak daha çok üreterek ülkemiz ekonomisini büyütmeye devam edeceğiz.”


VALİ FİDAN'DAN “VEDA GİBİ” BİR KONUŞMA..


Ardından konuşan Düzce eski valisi ve yeni Müsteşar Ali Fidan, “MÜSİAD Dost Meclisi'ne bizler de katılmayı arzu ettik. Başkanımızla sözleşmiştik ve buluştuk. Sizlerin arasında hep kendimi dostlarımın arasında gördüm.” dedi. Fidan, ”Önceden sözleşmiştik ama yeni bir durum var “ diyerek devam ettiği konuşmasına “veda gibi” cümleler sarf etti.

MÜSİAD Düzce Şubesi Dost Meclisi Toplantısı, yeni katılan üyelere şilt verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

C. ÜSTÜNER