Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlene "Türkiye Vizyon Konferansları"nın bu haftaki konuğu Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) Başkanı ve MÜSİAD Eski Genel Başkanı Nail Olpak, Düzcelilerle buluşacak.13 Aralık Cuma günü saat 18:30'da Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Celil Yağız sahnesinde düzenlenecek konferansın bu haftaki konuğu, daha önce MÜSİAD Genel Başkanlığı görevini yürüten ve halen Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) başkanlığı yapan Nail Olpak olacak. Ücretsiz düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen vatandaşların Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nden bilgi alabileceği bildirildi.


Nail Olpak kimdir?
1961 yılında Burdur İbecik'te doğan Nail Olpak, Aydın Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesini bitiren Olpak, yüksek lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Enerji alanında tamamladı.
Olpak, 22 Eylül 2017 tarihinden itibaren Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Nail Olpak, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) 5. dönem Genel Başkanı ve MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Başkanı görev yaptı.

Ahi Evran Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversiteleri tarafından, Uluslararası İlişkiler dalında Fahri Doktora unvanı verilen Olpak, evli ve iki erkek çocuk babası...