Düzce’de kangren haline gelen Kalıcı Konutlardaki işyerlerinden birinin Kredi Yurtlar Kurumu yurdu olmasının ardından 1’inci bölgede bulunan iş merkezinin gençlik merkezi olması için çalışmalar başladı. İş merkezinde bir dizi incelemelerde bulunan Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir açılış tarihinin haziran ayında olacağını kaydetti.

Haziran ayında açılışı yapılacak
İncelemelerin ardından konuşan Vali Zülkif Dağlı, çalışmalar hakkında bilgi vererek değerlendirmede bulundu.
 “Kalıcı konutlar bölgemizdeki inşaatına yeni başladığımız Gençlik Merkezimizi yerinde gördük. Çalışmalarımız yeni başladı ve ihale de edildi. 2 bin 700 metre kare alanı var ve haziran ayının başında müteahhit bize teslimini yapacak. Yaz kurslarımızı burada başlatacağız. Bina önceden tamamen pislik yuvası bir yerdi. Bundan sonra altıncı ayda hep birlikte burada açılışını yapacağız.”

Gençlik Merkezi’nin girişi semt polikliniği olacak
Gençlik Merkezi’nin giriş bölümünün semt polikliniği olması konusunda da bölge halkına müjde veren Vali Zülkif Dağlı konuya ilişkin şöyle konuştu:
“Buranın giriş kısmıyla ilgili semt polikliniği düşüncemiz var. Önceden de birkaç defa gündeme gelmiş ama bundan sonra hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz. Semt polikliniği burası için önemli, hastanemizin durumu belli. Orada da bir yığılma var. Onun için buradaki vatandaşlarımız Düzce’ye gitmeden burada tedavilerini olabilecekler. Girişimlerimiz devam ediyor.”

“Kalıcı işyerleri gündem maddelerimizden biriydi”
AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir ise, Kalıcı işyerleri konusu gündem maddelerimizden biris olduğunu kaydederek, “Buradaki gençlik merkezi ve semt polikliniği söz verdiğimiz bir çalışmaydı. Vatandaşlarımız havanın elverişsiz olduğu zamanlarda şehre gelmesinler diye semt polikliniği girişimimiz oldu.” diye konuştu.