Düzce’de 12 çift akılda kalıcılığı daha yüksek olan bol 8’li günü seçti. Düzce Belediyesi Evlendirme Dairesi, 8 sayısının uyum gösterdiği tarih olan 08.08.2018’de nikah kıydırmak isteyen çiftlerle yoğunluk yaşadı. Düzce’de aynı gün 12 nikah kıyıldı. Çiftlerin bu mutlu günlerini unutulmaz ve farklı kılmak istedikleri öğrenildi.

Evlendirme memuru Asiye Durnacı yaptığı açıklamada, bu özel güne çiftlerin yoğun ilgisinin olduğunu belirtti. Nikah memuru ve şahitlerin huzurunda işlemleri tamamlanan ve evlilik cüzdanını teslim alan çiftler, sonrasında tebrikleri kabul etti.

Düzce Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde Filiz Bayraktar ve Damat Erkan Erdoğan çiftinin de nikahlarını kıyan evlendirme memuru Asiye Durnacı, çifte mutluluklar dilerken, nikah cüzdanını Filiz Bayraktar’a teslim etti. Nikah tarihi için özel bir gün seçtiklerini belirten Filiz Bayraktar, “08.08. 2018 tarihi bizim için unutulmayacak, kolay hatırlanabilecek bir tarih olarak geldi. Evlilik hayatımıza bir anlam katmak istedik.” dedi.

HABER: C. ÜSTÜNER