Türk Telekom, Bayram Kampanyası ile başladığı, yılbaşı, yarı yıl ve 7'den 7'ye Bedava kampanyaları ile sürdürdüğü bedava konuşma kampanyalarına Nisan ayında da devam ediyor. İkişer günle başlayan, daha sonraki kampanyalarla süresi 2 haftaya çıkarılan bedava dakikaların kullanım süresi gördüğü ilgi dolayısıyla Nisan ayı sonuna kadar uzatıldı. Kampanya ile Türk Telekom hattı olan herkese akşam 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar yapılacak olan şehir içi ve şehirlerarası yönündeki aramalar bedava sunuluyor.
Türk telekom yetkilileri kampanyalarımız, müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Daha önceki kampanya döneminde konuşma trafiğimizin akşam 19.00 sabah 07.00 saatleri arasında iki katından fazla artış gösterdiğini ve tüm gün trafiğimizde de yüzde 21 artış olduğunu gözlemledik. Aynı zamanda kullanıcılardan çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu doğrultuda kampanyamızın süresini uzatarak müşterilerimizin daha uzun bir dönemde bedava görüşme yapabilmesinin önünü açtık. Müşterilerimizin hayatına değer katan kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.
Tüm bireysel müşterilerin faydalanabilecekleri ve 30 Nisan 2010 tarihine kadar devam edecek olan kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor. Bu kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.