Fındık konusunda yetkili konsey olan ve bu konuda önemli kararların alındığı Fındık Konseyi'nde Başkanlığı Düzce'den bir isim yapacak. Ulusal Fındık Konseyi Başkanlığı'na görevden istifa eden Sabahattin Arslantürk yerine Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu seçildi. Borsadan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Ulusal Fındık Konseyi Başkanı Selahattin Arslantürk'ün istifası ile boşalan Başkanlığa yapılan seçim sonucunda Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu seçilmiştir. Ülke genelinde fındık politikaları oluşturmak ve bu politikalarla ilgili çalışmalar yapmak üzere kanunla kurulan Ulusal Fındık Konseyi yeni dönemde izlenecek tutum ve görüşleri ifade etmek üzere 10 Haziran günü Tarım Bakanı Mehdi Eker ile biraraya gelecektir. UFK Yönetim Kurulu yapılan yeni görev dağılımı ile şu isimlerden oluşmuştur:

Başkan Nurettin Karslıoğlu, Başkan Yardımcısı Onur Şahin, Üyeler Necdet Boztaş, Özer Akbaşlı, Mehmet Sargın, Dursun Oğuz Gürsoy, Mustafa Poyraz ve Ali Haydar Gören.”