Geçtiğimiz günlerde 3 önemli isim tarafından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e yapılan ziyarette Önder Tonyalı hakkında yapılan haberlerin kim tarafından yaptırıldığı soruldu. Mehmet Keleş Önder Tonyalı'ya karşı yapılan 'saldırı' niteliğindeki haberlerle kendisinin bir alakası olmadığını söyledi.
Keleş konuşmasında şunları ifade etti; “Önder abi ile ilgili benim hiç bir problemim yok. Onunla ilgili haberleri ben yaptırtmıyorum. Doğa Okulları'na ve Önder abiye yapılan FETÖ'cü benzetmesini doğru bulmadım.”
Mehmet Keleş'in, Önder Tonyalı hakkında yapılan çirkin saldırılarla ilgili İslam Keleş'i aradığı da öğrenildi. İslam Keleş'i aradığında “bu yaptığınız haberler doğru değil” demesine rağmen “abi sen karışma kendi işini yap. Bu bizim işimiz. Bunları yaptıran Önder Tonyalı'nın çok yakın arkadaşı. Önder Tonyalı eğer isterse bu haberleri kimin yaptırdığını kendisi bulabilir. ” dediği öğrenildi.
Ziyaret sırasında o kilit ismin kim olduğu da Mehmet Keleş'e soruldu. Ancak Mehmet Keleş'in; “bu kadarını söyleye bilirim” dediği öğrenildi.