Düzce Belediyesi’nde üst düzey yönetim ile birim müdürlüklerinde yapılan atamaların yankıları sürüyor. Belediyede taşları yerinden oynatan atamalarla ilgili değişikliklerin 16 müdürlüğün 8’i ile belediyeye bağlı 2 şirketin üst düzey yönetimiyle sınırlı kalmadığı öğrenildi.

Makam şoförü Fen İşleri'ne

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ABD’ye gitmeden önce olurunu verdiği ve iki yıldır birlikte çalıştığı isimlere dair değişiklikler arasında resmi olarak açıklanmasa da makam şoförü de yer aldı. Başkan’ın makam şoförü için yeni görev yeri olarak Fen İşleri Müdürlüğü'nü belirlediği öğrenilirken, şoförünün izne ayrıldığı bilgisine ulaşıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in müdür ve yönetim kadrolarına yönelik değişim kararı almasının altında yatan nedenler merak konusu olmaya devam ederken, görev yerleri değiştirilen bazı müdürlerin de izne ayrıldığı edinilen bilgiler arasında... Belediye personelinde de şaşkınlık yaratan ve ani şekilde gerçekleşen değişimlerin diğer birimlere de sıçramasından endişe edildiği duyumları da gelmeye devam ediyor. 

Özel Kalem koltuğuna kim oturacak?

Öte yandan Özel Kalem Müdürlüğü koltuğu atamalar sonrasında boş kalan tek birim müdürlüğü oldu. Kararın duyurulduğu 2 Mayıs Pazartesi gününden önce Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Akif Keleş’in atama kararları sonrası Yazı İşleri Müdürü olmasıyla Özel Kalem Müdürlüğünün koltuğu boş kaldı. Amerika ziyareti dönüşü boş kalan koltuğu dolduracak ismin kamuoyuna açıklanması beklenirken Başkan Keleş'in diğer müdürlük koltuklarında da revizyon yapacağı konuşuluyor.

Haber:Y.SEVER