Geçtiğimiz alınan karar doğrultusunda Düzce’deki bayan kuaförlerinin Salı günleri, erkek berberlerinin ise Pazar günü kapalı olacağına dair çıkarılan uygulama sadece bir hafta uygulanabildi. Geçtiğimiz erkek ve kadın kuaförleri yapılan yeni açıklamayla bir kereye mahsus olarak kapalı kaldı.

Düzce’deki bütün bayan ve erkek kuaför salonu sahiplerine mesaj atılarak uygulamanın ileri bir tarihe ertelendiği vurgulandı. Artık hem bayan hem de erkek kuaförler açıklanacak yeni tarihe kadar açık kalmaya devam edecek.

“İlerleyen bir tarihe ertelemek zorunda kaldık”
Uygulamayla Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Necdet Küründük cep telefonu ile yaptığımız görüşmede şu bilgileri aktardı:

“Geçen hafta uygulamaya aldığımız kapatma kararı ileriki bir tarihe ertelendi. Bunun nedeni ise hem yoğun iş yoğunluğu, hem bu konuda kuaförlerin mutabakata varamaması hem de düğün sezonunun olmasını gösterebiliriz. Uygulama iptal oldu diyemeyiz. Sadece yapılacak görüşmeler için ilerleyen bir tarihe ertelemek zorunda kaldık.”

Haber: M.AYDIN