Yarın AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır ve Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce Şehir Stadı’nın durumu ve Kalıcı Konutlara yapılması planlanan Kültür Merkezi ile ilgili Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüşme yapacaklar. Şehir stadının tribünü ile ilgili yapılması gereken konuların görüşüleceği toplantıdan olumlu bir sonuç çıkması bekleniyor.
Tribünün yapılması için Bakan Kılıç’tan çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için söz alacakları ve ödenek noktasında da destek alacakları öğrenilen Düzce heyetinin olumu sonuç alması bekleniyor. Ayrıca Bakan Kılıç ile yine Kalıcı Konutlara yapılması planlanan Kültür Merkezi ile ilgili de söz almak isteyen İl Başkanı, Vekiller ve Belediye Başkanı’nın bu konu ile ilgili de olumlu sonuç alması bekleniyor.
Ayrıca bugün Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır ve Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın bugün Soğancı Kavşağı’nda yapılan Kültür Merkezi’nin inşaatı için ek ödenek istemek için Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile görüşmeye gittikleri öğrenildi.
Bakan Günay’ın yoğun programı nedeni ile müsteşar ile görüşülürken Müsteşar’ın ek ödenek noktasında sıkıntı olmayacağı hakkında görüş bildirdiği öğrenildi. kültür merkezinin inşaatı için istenen ek ödeneğin alınma sına kesin gözü ile bakılıyor.

 

Haber; R. BAL