Oflu Hoca’nın Şifresi filminin yönetmeni ve oyuncuları, Bolu Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen programla hayranlarıyla buluştu. Bolu'da gösterime giren “Oflu Hocanın Şifresi” adlı filmin oyuncuları ile bir gala düzenlendi.

Galada filmin yönetmeni Adem Kılıç oyuncular, Eser Eyüpoğlu, Emin Albayrak, ve Çetin Altay yer aldı. Daha önce Sümela’nın Şifresi filmine imza atan Adem Kılıç’ın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi olan Oflu Hoca’nın Şifresi ekibi, Bolulu sinemaseverlerle kısa bir söyleşide bulundu.


Filmin yönetmeni Adem Kılıç yaptığı açıklamada güzel ve sıcak bir filme imza attıklarını ifade etti. "Biz yöntem olarak mümkün olduğunca seyircilerimizle buluşmaya çalışıyoruz. Bütün illerimizi mümkün olduğunca dolaşmaya çalışıyoruz. Sizlerle bir arada olmak, eleştirilerinizi önerilerinizi almak ve sonra yapacağımız filmlerde sizin söylediklerinizi de dikkate almak amacındayız"

Filmin başrol oyuncusu Çetin Altan samimi açıklamalarda bulundu. Altay, filmi çekerken çok eğlendiklerini komik bir film yaptıklarını ifade etti.

Oyuncu Çetin Altay ile Eser Eyüpoğlu sinemaseverlerin istediği üzerine kemençe eşliğinde karadeniz türküsü seslendirdi.

Başrol oyuncusu Çetin Altay yaptığı şivelerle imza gününe katılanlara keyifli dakikalar yaşattı. Yönetmen ve oyuncular imza dağıttıktan sonra filmi vatandaşlarla birlikte izlediler.

Haber:Y.SEVER