Sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 18 Temmuz kapalı spor salonundaki programla devam etti. Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan Genç,Baro Başkanı Av.Azade Ay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Müftüsü Hüseyin Can, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli ile birlikte tribünleri dolduran vatandaşları tek tek selamlayarak bayramlarını kutladı.



Ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, tüm milletimizin bayramını kutlayarak şunları kaydetti; ‘Sevgili gençler, binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar koruyup gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en büyük göreviniz ve sorumluluğunuzdur. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni avuçlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine sizler taşıyacaksınız.’



Konuşmaların sonrasında okulların halk oyunları, dans, jimnastik ve spor ekipleri tarafından hazırlanan birbirinden güzel ve renkli gösteriler sahnelendi.



Salonun hınca hınç dolduğu kutlama programında, rengarenk kostümleriyle hünerlerini sergileyen öğrenciler, protokol üyeleri ve tribünleri dolduran vatandaşlardan büyük alkış ve beğeni aldı.

Haber: S. AYAN