YURTTAN ATILDIK ! 

 

Yerel Seçimlere yaklaştığımız şu günlerde siyasi ortam gerginliklere sahne olmaya başladı. Bunun bir örneği de dün gece üniversite öğrencilerinin kaldığı cemaat yanlısı olduğu iddia edilen yurtta yaşandı. Yurtta kalan iki öğrencinin yurttan kovulduğu iddia edildi. Olayı yaşayan Ogün ve İsmail adındaki iki öğrenci yurtlarında gece yarısı kendilerine AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı kötüleyici video seyrettirdiklerini iddia ederek karşı çıkmaları üzerine yurttan atıldıklarını söylediler. Ogün isimli öğrenci şu ifadeleri kullandı.

 

Yurtta kalan öğrencilerden Ogün "AK Partiyi ve Başbakanı kötüleyici video izletiyorlardı . İzlemek istemediğimizi, belirterek görüntüleri kapatmalarını söyledik. Herkese baskı kurarak twit attırıyorlardı ben atmadım. Bu nedenle benim adıma sahte twitte hesabı açarak adıma twit atacaklarını söylediler. Ben burada paramla kalıyorum hangi partiyi tutacağıma kimse karışamaz." dedi

 

AİLELERİMİZE HABER VERİLMEDEN SOKAĞA ATILDIK


Yurtta kalan diğer öğrenci İsmail ise yurda geldiğinde TV odasında AK Partiyi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı kötüleyici sunum yapıldığını iddia ederek görüntüleri kapatmalarını istediğini ifade ederek olayın nasıl geliştiğini anlattı.

 

 

"Partimizi kötüleyici görüntüleri izlemek istemiyorum kapatın bilgisayarı dedim. Daha sonra kapatılmayınca kendim kapatmak istedim. Ardından bir abi gelip bilgisayarı kapatamazsın diyerek kısa süreli sözlü münakaşa yaşandık .Ailelerimize haber verilmeden yurttan atıldık" iddiasında bulundu..


Arkadaşlarına destek vermek amaçlı yurt binası dışında toplanan diğer öğrencilerde yaşanan olayları özetlediler.


ALLAH ISLAH ETSİN


Düzce'de hizmet veren ve cemaate yakın olduğu iddia edilen özel yurtta gelişen bu olayların akabinde olayı yaşayan öğrencilerin AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'na ulaşmasının ardından Kaşıkoğlu öğrencilerin yanına geldi. geldi. Yaşanan bu olayla ilgili değerlendirmede bulunan Kaşıkoğlu "Gecenin bir vakti evlatlarımızın hak ve hukukunu korumak için buraya geldik. Böyle bir eylemin yapılması bizi şoke etti, kulaklarımıza inanamadık Bu nasıl bir hizmet anlayışı, nasıl bir vicdandır." dedi.


"Düzce'yi bilmeyen bu çocukları hangi insan sokağa atabilir. Sonuna kadar bu olayın takipçisi olacağız. Nedir bu AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı .İbret dolu bir tabloyla karşı karşıyayız. Allah ıslah etsin. Yasalarla sonuna kadar bu kirli yapının ortadan kaldırılması gerekliliği bir kez daha ortaya çıktığı görülmekte" dedi.

 

ÇOCUKLAR PROPAGANDAYA MARUZ KALIYORLAR 

 
Burada hiçbir öğrenci bedelsiz kalmıyor. Beyin yıkama operasyonu yapılıyor. Başbakanımıza bu konuyu intikal ettireceğiz. Bu çocuklar okumak için gayret ediyorlar onun için önlerindeki bütün engelleri kaldırmak yerine, böylesi propagandalara maruz bırakılıyorlar. Kalbiniz müsterih olsun. Devletin gücü her şeye yetecektir. Biz sizi hiçbir kirli ittifakın elinde bırakma niyetinde değiliz." dedi.

 

Haber; P.YILDIRIM