Tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de 24 Kasım etkinliklerle kutlanıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Anıtpark Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.



Protokol, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.



Yiğit: Çok mutluyuz
Programın ardından basın mensuplarına günün anlam ve önemine açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, duygularını şöyle ifade etti: “24 Kasım Öğretmen Günü bugün. Çok mutluyuz. Bugün programımıza ilk olarak Atatürk Anıtı’mıza çelenk sunumuyla başladık. Gün boyunca çeşitli programlarımız olacak. 10.30 Kültür Merkezi’nde Atatürk Anadolu Lisesi’nin hazırladığı bir program icra edilecek. Yine öğleden sonra Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte bir hatıra ormanı oluşturacağız. Kalıcı Konutlar bölgesinde. Güzel bir gün olmasını diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmen Günü’nü kutluyorum.”



Öğretmenlerden Vali’ye ziyaret

Anıtpark’taki törenin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, bir grup öğretmen eşliğinde Vali Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti. Selamlaşmanın ardından öğretmenler tarafından Vali’ye çiçek takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, kutlama programı hakkında Vali Dağlı’ya bilgiler verirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dağlı da tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.




Haber: H. GÜRSOY