AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, Öğretmenler Günü dolayısıyla Düzce’de eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.


Yeni Taşköprü Ortaokulu’nu ve okul bünyesindeki ana sınıfını ziyaret eden AK Parti heyeti, görev yapan öğretmenlerin, Öğretmenler Günü’nü kutlayıp karanfil hediye etti.
Okul müdürü ve öğretmenler ile sohbet eden Keskin, okulun talep ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alarak eksikleri tespit etti.


Öğrenciler ile de sohbet eden Keskin ve beraberindeki heyet, daha sonra Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu’nu ziyaret etti. Burada da eğitimcilerin günlerini kutlanarak, karanfil hediye edildi.
Okulu gezerek incelemeler yapan İl Başkanı Mustafa Keskin, sorunları yerinde tespit ederek bir an önce çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.
Öğrencilerin eğitim aldığı bölümleri ziyaret ederek Keskin, onlarla sohbet edip yaptıkları el emeklerini inceledi.


AK Parti heyetinin son durağı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Aysel Oral’ın evi oldu.

 Keskin ve yönetimi evinde ziyaret ettiği eğitimci Oral’ın Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Mustafa Keskin’e şükranlarını ileten Aysel Oral görevinde başarılar diledi.
HABER:C.ÜSTÜNER