Henüz 1 aylık evli olan pilot bir kazayla hayattan koptu. Bu sabah TEM Otoyolu'nda yaşanen elim kazada minibüse arkadan çarptıktan sonra yola savrulan Edip Kıvılcım Angın sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamamıştı. Bolu'da yaşayan dedesini görmek için İstanbul'dan motosikleti ile yola çıkan Angın'ın hayatına dair yürek burkan bilgilere ulaşıldı. Babası emekli pilot binbaşı olan Angın'ın baba mesleği olan pilotluğa gönül verdiği ve çok yakın bir zamanda dünyaevine girdiği öğrenildi.

 



Henüz 1 ay önce Aslı Angın ile hayatına birleştiren genç pilotun kaza haberi ailesini yıktı. Kaza kurbanı genç pilot Edip Kıvılcım Angın'ın cenazesini almak için Düzce Devlet Hastanesi'ne gelen yakınları zaman zaman fenalık geçirdi.


Türk Hava Yolları'nda ikinci kaptan pilot olarak görev yapan Angın'ın cenazesi İstanbul’dan Düzce’ye gelen ailesine teslim edildi. O anlarda emekli pilot binbaşı baba Angın'ın yüreği bu acıya daha fazla dayanamadı ve baygınlık geçirdi.

 



Hemen hastanede tedavi altına alınan baba daha sonra Düzce’de bir otele yerleştirildi. Yakınları tarafından Düzce Devlet Hastanesi morgundan alınan Angın'ın cenazesi İstanbul’da toprağa verilmek üzere yola çıktı.

 

Öte yandan genç pilotun 2 günlük tatilini fırsat bilerek Bolu'da yaşayan dedesini görmek için evinden ayrıldığı ancak dedesinin arabayla gelmesi yönündeki tüm uyarılarına karşın motosikleti ile yolculuğa çıktığı öğrenildi.

 

Haber: İ. Keleş