Memur-Sen Konfederasyonu Düzce İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Necip Fazıl'ı Tanımak ve Anlamak” konulu konferansa konuşmacı olarak Tarım Eski Bakanı ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Sami Güçlü katıldı.
Tarım Eski Bakanı ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Sami Güçlü, Memur-Sen Konfederasyonu Düzce İl Temsilciliği tarafından düzenlenen konferansa konuşması olarak katıldı.

Düzce İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, TSO Başkanı Metin Büyük, sendika üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konya Milletvekili Prof. Dr. Sami Güçlü konuşmasına “Necip Fazıl'ın ölümünün 26. yılını Düzce'de böylesine bir toplulukla anma imkanı bulduğumuz için mutluyuz.” diyerek başladı. 20 yıl önce Düzce'de beraber çalıştığı arkadaşlarının bugün Düzce'de böyle bir organizasyon düzenleyerek Necip Fazıl Kısakürek'e olan bağlılık ve samimiyetlerini gösterdiklerini ifade ederken, “ Ben her şeyden önce bu topraklarda kültürümüzün, değerlerimizin çok önemli olduğuna inanan bir insanım. Bu değerlerimizi ortaya çıkaran, tekrar bu milletin en önemli kıymetlerini ortaya koyan, bunlarla yeni bir dünya kurmaya çalışan ve gençliğe öncülük eden Necip Fazıl'ı rahmetle bir kez daha anıyoruz. “ şeklinde konuştu.