Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, havuz medyası Düzceninsesi ve Parantez Gazetesi’nin sahibi İslam Keleş ve eşi Düzce Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü İlkay Keleş, bacanakları İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan, FETÖ terör Örgütü ile bağlantı iddiasını gizleyebilmek için günlerdir ulusal basında ve sosyal medyada dolaşan Fettullahçı (inandırıcı) iddialarını cevap vermek yerine kurumumuz ve kurucumuz Önder Tonyalı hakkında ahlaksızca birtakım zorlama haberlerle FETÖ’cü yakıştırması yapmaktadır. Yayın yoluyla hakaret, iftira, ahlaksızca ve şeref haysiyetinden yoksun haber yaparak tahriklerine günlerdir devam ediyor. Mehmet Keleş’in ve grubunuzun FETÖ Terör Örgütü ile bağlantısı gerçeğini saklama gayretiniz boşuna olacaktır. Önce siz, Sözcü Gazetesi’nde ve sosyal medyadan günlerdir ağır iddialarda bulunan Ali Tokcan'a cevap verin… Önder Tonyalı’nın size ve akıl hocalarınıza vereceği hiçbir cevabı yoktur.

Sizi, kurumumuza ve sahibine attığınız iftiraları ispatlamaya davet ediyoruz.

Bizde şu soruları soruyoruz; 

1-    Darbe akşamı Mehmet Keleş Erguvan Tesisleri’nde kalabalık bir ortamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ne dedi?


2-    Oksijen Medya, Düzce Belediyesi’ne aylık ne kadar fatura kesiyor?


3-    Oksijen Medya’nın hesapları AK Parti Genel Merkezi tarafından incelemede mi?


4-    Belediye’nin her biriminde yakın akrabalarınız var. Buna ne diyeceksiniz?


5-    Mehmet Keleş’in 2.5 yıllık belediye başkanlığı döneminde Keleş ailesinin mal varlıklarının büyük artışını nasıl açıklayacaksınız?


6-    Ali Ağaoğlu tarafından Yığılca’ya yapılan Çimento Fabrikası’nın Çed Raporu’nun alınmasında Mehmet Keleş ve İslam Keleş’in rolü ne?

Bu sorular gibi onlarca cevap bekleyen sorular var. Zamanla bunları da soracağız…