Düzce ve çevresinde olup bitenleri merak ediyor, gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız aranız her şey bu uygulamada… Gündeme dair güncel ve güvenilir haberlere ulaşmak artık daha kolay… Öncü Haber’in mobil cihazlar için geliştirilmiş haber portalı Android ve iOS işletim sistemli tüm cihazlarda…



Apple Store ve Play Store’run arama butonuna ‘Öncü Haber’ yazarak indireceğiniz uygulamamızla gündemde neler olup bitiyor, anında öğrenebilirsiniz.

Uygulama ile Düzce’nin en çok takip edilen haber portalı olan ‘www.oncurtv.com’da yer alan özel ve sıcak haberlere ait tüm gelişmeleri, video ve fotoğrafları görebilmek için Apple Store veya Play Store aracılığıyla ‘Öncü Haber’ uygulamasını indirmeniz yeterli olacak.


Gündem, ekonomi, eğitim, asayiş, spor ve yereldeki gelişmeleri sizlere sunan uygulama, görsel olarak şık bir tasarıma sahip. Gözü yormayan, kullanımı kolay arayüzüyle kullanıcıların beğenisine sunulan ana sayfada her kategoriden haberler gösteriliyor. Haberlere tıklayarak detayları öğrenebilirsiniz.



Haberlere dilerseniz görüşünü yazabilir dilerseniz de sosyal medya hesaplarında paylaşarak yakınlarınızın gelişmelerden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Gündeme ve Düzce’ye gelişmeleri izlemek isterseniz uygulamanın üst kısımdaki Öncü TV yayınını izleyebilir, ya da Öncü Radyo’yu dilediğiniz yerde dinleyebilirsiniz. Haberlere ait videoları kolayca seyredebilir, Galeri bölümünden, haberlere ait görseller ve diğer kategorilerde oluşturulmuş olan resim galerilerini gezebilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemli telefon ya da tabletinizde basit kullanımıyla, tüm içeriklere hızlı bir şekilde erişebilir, gündemi sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz. Android ve iOS kullanıcıları için geliştirilen uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.