Akçakoca’da düzenlenen Düzce’nin geleceği ve 2023 vizyonu programına katılan Ankara Düzceliler derneği program dönüşü Öncü televizyonu ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Halis Katırcıoğlu, Ankara Düzceliler derneği Başkanı Semih Kıbrıs ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, Düzce’nin Ankara’daki sesi olmak için çalışmalar yapıldığı ve sorunların yakından takip edilerek gerekli yerlere iletildiği konuşuldu.

Ziyarete ayrıca,TRT Ankara Radyosu Dini Yayınlar Şefi Zekai Ak “Emekli”, TRT televizyon Dairesi Başkanı Nurullah Karakaş (Emekli), E.P. Kurmay Albay Muharrem Özcan, T.C. Ziraat Bankası Şube Müdürü İrfan Yalçın, Halk Bankası Ankara Şubesi emekli müdürü Şemsettin Savaş, Denizbank Ankara Şubesi Müdür Yard. Mesut Coşkun, Ankara Düzceliler derneği Genel Sekreteri Sami Akçay, Emekli Hava Pilot Tuğgeneral Senai Günal, Avukat Kadir Akbulut katıldı.

Sağlık bakanlığı Müşaviri Halis Katırcıoğlu ve Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, Erol Tayhan ile Günün İçinden programının canlı yayın konuğu olarak Akçakoca’daki programı değerlendirdiler.

HABER:H.İŞCAN