Doğru ve tarafsız yayıncılıkta 14’üncü yılını tamamlayan  Düzce’nin televizyonu Öncü’ye tebrikler sürüyor.

İl Jandarma Komutanı Albay Sebahattin Toprak, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Ferruh Gezen, Düzce İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Müftü yardımcıları ve din adamları, Düzce Telekom İl Müdürü Kadir Can ve Müdür Yardımcıları, kurucumuz Önder Tonyalı ve televizyonumuzu şahsen ziyaret ederek doğum günümüzü kutladılar.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal, Düzce Terziler ve Konfeksiyoncular odası Başkanı Hikmet Keskin birer mesaj göndererek kuruluş yıldönümümüz nedeniyle tebrik ederken, Servet Kolonyaları Sahibi Servet Bucurgat da çiçek göndererek televizyonumuzun kuruluş yıldönümü nedeniyle başarı dileklerini iletti.

Pek çok kişi ve kurum da televizyonumuza mail yolu ile ulaşarak ilkeli yayıncılığında 14 yılı dolduran Öncü televizyonunun kutladılar.

Öncü Televizyonu olarak, 14’üncü doğum günümüzde bize destek vererek mutluluğumuzu arttıran tüm Düzcelilere teşekkür ediyoruz