Düzce’de basın denilince akla ilk gelen ve yaptığı hizmetlerle Düzcelilerin aklında yer edinen Öncü Medya Grubun 21.yıl dönümü sebebiyle sayısız tebrik mesajı gönderildi.

Siyasilerden İşadamlarına bürokratlardan kurum ve kuruluşlara kadar sayısız isim Öncü Medya Grubun bu anlamlı gününü kutladı. 21.yıl nedeniyle kutlama amaçlı, ziyaretler, sayısız telefon ve mesaj alan Öncü Medya Gruba birçok çiçek gönderildi.
Kutlama amacıyla Öncü Medya Gruba Düzce Milletvekili Osman çakır, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Jandarma Kıdemli Albay Garnizon Komutanı Ramazan Akça,  Ak parti DÜzce Milletvekili aday adayı ibrahim Bilgin ve Metin Büyük  başta olmak üzere siyasiler, işadamları, basın kuruşlarından tebrik mesajları ve çiçekler gönderildi.

Son olarak Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nden gönderilen kutlama mesajında  “Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak 21 Şubat 1994’de yayın hayatına başlayan tarafsız yayıncılık ilkelerinden ödün vermeden başarılı çizgisini sürdüren Öncü TV’nin 21. kuruluş yılını kutlar, bugüne kadar ilimizin ve bölgemizin gelişimine kattığı değerlerden dolayı tüm çalışan ve yöneticilerini tebrik eder, uzun soluklu ve başarılı bir yayın hayatı dileriz.” ifadelerini kullandı..