Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, 5 yıla yakın bir süredir yürüttüğü vakıf başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu. Tonyalı, açıklamasında “ Şerefle başkanlığını yaptığım Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanlığı'ndan ve Yönetim Kurulu üyeliğinden özel sebeplerimden ötürü istifa ederek ayrıldım.” dedi. Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, vakıf başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.

“Siyaseti Hiç Bulaştırmadık”

Tonyalı, yaptığı yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “ Düzce'nin Parlamentosu sayılan ve Yönetiminde Vali, Rektör, Belediye Başkanı, Baro Başkanı, sivil toplum kuruluşları ve işadamlarının bulunduğu Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı, Düzce'nin kalkınması ve tanıtılmasında Üniversite ,Turizm ve Sanayiyi öncelikli hedefleri arasına almıştır. Vakfımız Düzce Üniversitesi'ni eğitim alanında Düzce'nin eğitim merkezi üssü haline getirmeyi, Düzce'nin geleceğinde önemli rolü olan Tıp Fakültesini de diğer sağlık kuruluşları ile birlikte Düzce'de sağlık üssü haline getirmeyi hedeflemiştir. Çok önemli ve ağır yükleri olan ve Düzce'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanlığı'nı Düzce'nin kalkınması ve tanıtılması adına 5 yıla yakın bir süre siyaseti hiç bulaştırmadan her görüşten insanları bir arada tutmayı başarabilen ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber en üst seviyede temsil ettiğim kanaatindeyim. “

Teşekkür etti...

Düzce’nin geleceği Düzce Üniversitesi'ndedir. Düzce Üniversitesi'nin gelişmesi ve kalkınmasında bizlerle birlikte büyük çaba sarf eden, başlattığımız kampanyada bizlere sonuna kadar destek veren Düzce’nin değerli Sanayici ve işadamları başta olmak üzere, Rektörümüz Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve çok değerli yardımcılarına, Üniversitemizin İdari Kadrosunda görev yapan Genel Sekreterimiz Şaban Önder ve yardımcısı Hasan Sadi Ateş'e, Hastane Başhekimimiz Bünyamin Dikici ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu önemli kadronun daha büyük başarılara imza atacağından da şüphem yoktur. Görev yaptığım süre zarfında vakfımıza desteklerini Hiçbir zaman esirgemeyen değerli Valilerimize, Belediye Başkanlarıma, Milletvekillerimiz, Yaşar Yakış, Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu’na, siyasi Parti İl başkanlarına ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu çok önemli görevi daha yukarılara taşıyacaklarından eminim. Şerefle başkanlığını yaptığım Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanlığı'ndan ve Yönetim Kurulu üyeliğinden özel sebeplerimden ötürü istifa ederek ayrıldım. Üniversitemizin ve Düzcemizin gelişmesinde, bana göstermiş olduğu desteklerden ötürü Düzce Halkına ayrıca teşekkür ediyor ve sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Saygılarımla...”

Haber; Ü. ÇETİN