Konuralp’in Mahalle olmasının ardından partilerin Konuralp için belirledikleri Belediye başkan adaylıkları da düştü. CHP’de Konuralp Belediye Başkan Adayı Cemal Öneç’in 1. Sıra belediye meclis adayı olduğunu açıkladı.

 

CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, yaklaşık beş ay önce Öncü televizyonundaki bir programda Konuralp’in mahalle olduğunu dile getirmesine karşın iktidar milletvekilleri ve AKP il Başkanının ilgilenmediğini söyledi.

 

 

Konuralpli vatandaşların yasal haklarını aramaya devam edeceklerini belirten Karslıoğlu, bu konuda CHP olarak üzerlerine düşen bir görev olduğunda yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Karslıoğlu, “Eğer Konuralp mahalle olarak seçimlere girerse belediye başkan adayımız Sayın Cemal ÖNEÇ 1. Sıra belediye meclis adayımız olacaktır ve Konuralp ten sorumlu olacaktır. Tüm Düzceli vatandaşlarımız sunu bilsin ki Belediye başkanının iktidar partisinden olmasının hiçbir avantajlı tarafı yok. Öyle olsaydı beş yıldır iktidar partisinin Konuralp’te bir icraatı olurdu. Yine on senedir AKP belediye başkanları ile idare edilen Düzce’nin en temel sorunu olan terminal sorunu çözülürdü. Maalesef o günkü AKP milletvekili, belediye başkanlarının belediye gelirlerinin çok kötü kullandığı, hakkında dosyalar olduğunu defalarca televizyonlarda söyledi, onun için şimdi vatandaşlarımıza gidip başkan iktidar partisinden olursa çok hizmet alacak derlerse inanmayın .Belediye gelirlerini en iyi şekilde kullanacağımızı vatandaşlarımıza hesap vereceğimizi vatandaşlarımıza bildiriyoruz…”dedi.

 

Haber;S.KAŞKIR