MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve teşkilat üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nusret Özsoy'u ziyaret etti. Danışmaz, yaptıkları ziyaretle hem Düzce gündemindeki sorunları paylaşmak hem de yaklaşan ticaret ve sanayi odası seçimleri hakkında kamuoyunda çıkan söylemlerle ilgili istişare yapmak istediklerini ifade etti.

 
 
Hepsine eşit mesafedeyiz
 
MHP teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Nusret Özsoy ise; önemli bir seçim dönemine girdiklerini ve tüm siyasi partilerle eşit mesafede durmak istediklerini söyledi.
 
Özsoy, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına yakışan bir seçim istiyoruz. Biz hiçbir siyasi partinin bu seçimlere katılmasını doğru bulmuyoruz. Odamızın özellikle bu seçimde kabuğunu kırarak önümüzdeki yıllara yön verecek bir yönetim için çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Biz Düzce'nin kalkınması için ne gerekiyorsa siyasi partilerin hepsine eşit mesafedeyiz. Bu yüzden sık sık siz ve diğer partilerle istişare yapmaya çekinmeyiz. Bizim için önemli olan Düzce'nin selametidir. Sizin de bu konuda özverili davranmanızı istiyoruz.”diye konuştu.
 
Kendi geçmiş dönemi değerlendiren Özsoy, Düzce'ye yakışır bir seçim yapmak istediklerini ifade ederek iktidar ve muhalefet partilerini seçime müdahale etmelerini istemediklerini dile getirdi.
 
Düzce'ye yakışır bir seçim istiyoruz
 
Özsoy, “Bu göreve geldiğimiz hiç kimsenin bir birime karışmadan kendi çerçevesinde görevini yapmak için mücadele verdik. Bunda yüzde 100 başarılı olmasak da yüzde 80-85 başarılı olduk diyebiliriz. Meclis olarak yaptığımız en önemli şey binamızın iskanlı hale getirilmesi ve içerideki düzeni sağlamak. Geçmiş dönemlerde ticaret odasında kavga bitmemiş. Biz bu dönemde buna müsaade etmedik. İyi yönettiğimizi düşünüyoruz. Düzce'ye yakışır bir seçim istiyoruz. Bu yüzden iktidar ve muhalefet partilerinin de bu seçime siyaseti sokmamalarını rica ediyoruz. Bu seçime ticareti sokarsak Düzce'ye verimli olacak insanların ticaret ve sanayi odasına girmesini engelleriz.”dedi.
 

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise ticaret odası üyelerinin seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğini ifade ederek zaman zaman üyelerin odayı kayıtlı olduklarını anımsatan bir çalışma yapılmasını istedi.

 
Konuşmaların ardından ziyaret Özsoy'un Danışmaz'a plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
Düzce'nin meseleleri konuşuldu
 

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra il genel meclisi başkanı Muzaffer Bülbül ve İGM üyelerini ziyaret etti.

 
MHP Başkanı Danışmaz, gerekli konularda bilgi eksikliğimizi gidermek ve Düzce'nin sorunları ile ilgili sohbet etmeye geldiklerini ifade ederken, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül'de ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Bülbül, diğer siyasi partilerin de ziyaretlerde bulunarak fikir alışverişinde bulunmaları gerektiğini vurguladı.

Haber; S. KAŞKIR