10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle yılın anneleri seçilmeye devam ediliyor. Beko ve Çakıroğlu Ticaret'te bugün düzenlediği programla seçtikleri iki anneyi yılın annesi ilan etti. Düzce Metekler Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi olan ve ihtiyaç sahibi onlarca kız talebenin ihtiyaçlarını karşılayan Fatma Özoğlu ile Manşet Gazetesi'nin de yılın annesi olarak seçtiği Çilimli Esenli Köyü'nde çıkan yangın sonucunda özürlü çocuğunu kurtarmak için kendisini yanan eve atan Hatice Bilir, firma tarafından yılın anneleri olmaya layık görüldü.

Düzenlenen programa Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, TSO Başkanı Metin Büyük ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program sırasında açıklamalarda bulunan protokol üyeleri, annelerin çok değerli olduğunu ve annelere her türlü fedakarlığın yapılması gerektiğini söyledi.

Programda firma tarafından yılın anneleri seçilen Fatma Özoğlu'na çamaşır makinesi, Hatice Bilir'e ise turbo fırın hediye edildi. Yılın annelerine Belediye Başkanı İsmail Bayram ve TSO Başkanı Metin Büyük'te çeşitli hediyeler verdiler. Yılın annelerine yaptıkları duyarlı davranışlardan dolayı teşekkür belgeleri de verildi.