Beyköy Belediyesi'ne bağlı Cicibey Köyü'nde yaşayan ve çeşitli yardımlarla hayatta kalma mücadelesi veren Kotan ailesinin bir harabeyi andıran ve her tarafı yıkık dökük olan evlerinde yaşam mücadelesi sürüyor. En büyüğü 18 olan 4 çocukla tavanı akan, pencereleri kırık, banyosu olmayan, yarısı yıllara dayanamayarak çöken tuvaleti ve çürümeye yüz tutmuş lavabosu ile her tarafı adımınızı attığınızda çöken evde aile yaşam mücadelesi verirken, bir yandan sefaletle, aile bir yandan da sağlıksız koşullarla ayakta kalma savaşı veriyor.

Ailenin babası Hasan Kotan şimdiye kadar çalıştığı kahvede yaşanan ekonomik kriz ile birlikte işler durunca eve para getiremez olmuş, aile şimdilerde sadece asgari ücretle çalışan kızlarının maaşı ile geçinmeye çalışıyor. Kızlarının aldığı maaşın geçinmeleri için yeterli olamadığını söyleyen anne Dudu Kotan, diğer üç çocuğunun da okuduğunu söyledi.

“ Tek isteğim yeni bir evimizin olması” diyen anne Dudu Kotan, “hayırseverlerin ve yetkililerin yardımını bekliyoruz" diye konuştu