Ankara’da dün düzenlenecek olan barış miting öncesi meydana gelen patlamada 95 kişi hayatını kaybetmiş, 246 kişi de yaralanmıştı. Düzce Valiliği 3 gün ulusal yas ilan edildiğini belirterek Kaynaşlı’da bugün yapılması planlanan Türkiye Off-Road Şampiyonası yarışlarının iptal edildiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada;
“10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da meydana gelen terör hadisesi sebebi ile ülkemiz genelinde milli yas ilan edilmiştir. Kaynaşlı ilçemizde 11.09.2015 Pazar günü yapılması planlanan Türkiye Off-Road Şampiyonası Kaynaşlı Yarışları iptal edilmiştir. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.” İfadelerine yer verildi.
Ayrıca Düzce Valisi Ali Fidan da bir mesaj yayınladı. “10 Ekim 2015 günü Ankara Tren Garı önünde meydana gelen menfur terör saldırısını şiddetle kınar, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.”
Bilindiği üzere TFF hafta sonu oynanması planlanan spor müsabakalarını da iptal ettiğini duyurmuştu.


Haber:Y.SEVER