Öztürkler Kavşağı’ndan Memursen konutlarına kadar olan 800 metre uzunluğundaki yol bugün açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Miktat Alan, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram, eski milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, bu yolun öneminin büyük olduğunu ve yaklaşık 2 kilometre olan uzunluğun yapılan çalışma ile 800 metreye düştüğünü ifade etti.



Daha sonra konuşan Milletvekili İbrahim Korkmaz, Belediye Başkanının bu gibi çalışmaların altına imza attığını ve bu çalışmalarda başarılı olduğunu ifade etti. korkmaz, şehrin kuzey kısmının bu yol ile ulaşım bakımından rahatlayacağını belirtti.



Ardından konuşan Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanının zor işlerin altına girdiğini ve bu güne kadar yaptığı işleri başardığını ifade etti. Arslan, Düzce’deki yol ağının daha genişleyeceğini vurgulayarak Bayram’ı tebrik ettiğini belirtti.



Son olarak konuşan Milletvekili Osman Çakır, şehrin kuzey kısmında ulaşım sıkıntısının bu yol ile aşılacağını belirterek yapılan yolun örnek teşkil etiğini belirtti.



Konuşmaların ardından yolun açılışı yapıldı.

Daha sonra katılımcılar yolu incelerken Belediye Başkanı İsmail Bayram yol hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Örnek teşkil eden yolda asfaltlama, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları bulunuyor. Yol için özel yapılan aydınlatma direklerin tanesi 3 bin 800 TL’den toplam 53 adet yaptırıldığı ve yola konulduğu öğrenildi.

Haber; R. BAL