AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İlçe ve Belde Başkanları, tüm teşkilat mensupları ile birlikte bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen askerlerimiz ve Düzceli şehidimiz Cihan Aksarı’ya yönelik basın açıklamasında bulundu.

“Bugün içimiz kan ağlıyor” diyerek basın açıklamasına başlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ülkenin huzurunu bozmak isteyen hainlerin planlarını yürürlüğe soktuklarını belirtti. PKK terör örgütünü lanetleyen ve şehit olan tüm askerlere Allah’tan rahmet dileyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu zor günleri ancak birlik ve beraberlik içinde vatana sahip çıkarak bertaraf edilebileceğini kaydetti.

KESKİNhadlerini bildireceğiz

 AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Hiçbir siyasi kaygıya düşmeden tüm milletimizle bayrak altında dimdik ayakta durma günüdür. Şundan hiçbir zaman şüpheye düşmeyin. Türk devleti, hiç olmadığı kadar güçlü ve kararlıdır. Bu hainleri ve kahpeleri ülkemizden temizleyeceğiz ve temizlemeye devam etmekteyiz.  Dayandıkları dağları, sığındıkları mağaraları dümdüz edeceğiz. Teröre bel bağlayanların bellerini kıracağız. Bu kararlılığımızdan hiçbir güç bizi asla geri koyamayacaktır. Acımız büyük biliyorum. Ama şunu önemle ve ısrarla hatırlatıyorum. Sağduyuyu kaybetmeden, terörü lanetleyen Türk’ü, Kürt’ü, Çerkez’i, Gürcü’sü, Sünni’si, Alevi’si hepimiz, hep birlikte, bu hainlerin hadlerini bildireceğiz.”dedi.

İZGİN: Herkesi sağduyu ve sükûnete davet ediyorum


Cumhuriyet halk Partisi İl Başkanı Mustafa İzgin de sağduyu çağrısı yaptı. İzgin, “Polislerimizi, askerlerimizi şehit eden ve silahlı kuvvetlerimize yapılanlar, ülkede kaos ortamı yaratılmak için yapılmış olup vatan üstünden, her türlü oyunlar oynanmaktadır.  Daha dün kaybettiğimiz şehitlerimizi toprağa vermeden bu gün bir kez daha evlatlarımızın acı haberlerini almış bulunuyoruz. Artık Ülkece daha fazla şehit haberi değil, teröre karşı gerekli önlemlerin alındığı haberini duymak istiyoruz. Artık anaların ağlamayacağı, şehit haberlerimizin gelmeyeceği bir Türkiye istiyoruz. Aksi takdirde bu durumda Türkiye’yi gerçekten kötü günler bekliyor. Özellikle bu ülkeyi yönetenlerin aklını başına alma zamanı gelmiştir. Artık koltuk için, mevki için, başkanlık için değil vatan için çalışma zamanıdır. Hayatını kaybeden vatan evlatlarımıza Allahtan Rahmet anne baba ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yüreğimizi dağlayan bu hain saldırıları nefretle kınarken Düzceli yavrumuz Cihan Aksarı’yı rahmetle anıyorum. Bu  saatten sonra akan kanın duracağı ve anaların ağlamayacağı bir ülke için herkesi sağduyu ve sükûnete davet ediyorum.” ifadesini kullandı.

Öte yandan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Düzce Üniversitesi Senatosu,  Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Arif Önemli tarafından yapılan açıklamalarda ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyenler şiddetle kınanırken, halkımız sağduyulu olmaya davet edildi..