Selahattin Olcar Köprüsü otoban bağlantısı projesinin rafa kalktığı ve projenin Çilimli’ye kaydırıldığı söylentilerini değerlendiren Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, “Gerek yok açmasınlar. O zaman bu OSB’leri buraya neden yaptılar.” dedi.

OSB’nin yolunun olmadığını ifade eden Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, yolun yapılması için eski milletvekillerine Beyköy adına yapılması gereken her şeyi taahhüt ettiğini fakat projenin Çilimli’ye kaydırılmasına karşı olduğunu ifade etti.

Otoban bağlantısının Düzce’ye ve OSB’lere bir faydası olmayacaksa yapılmasına da gerek olmadığını ifade eden Başkan Kılıç, “Nasıl olsa Kaynaşlı ve Gölyaka’da otoban bağlantısı var. Düzce’ye yarayan bir bağlantı verilmeyecekse gerek de yok.” Dedi. 

“Yolu buradan vermeyecekseniz o zaman OSB’leri buraya neden yaptınız. Gerek yok açmasınlar. Nasıl olsa Kaynaşlı ve Gölyaka bağlantıları var. O zaman Düzce’ye otoban bağlantı çıkışı vermeye gerek yok. Otoban bağlantısı yapılacaksa bizim imarımızda bulunan proje dâhilinde yapılmalı. Hem OSB’ler için hem Düzce için hem de Beyköy için tek çare bu. Eğer başka bir yerden yapılacaksa ben buna şiddetle karşıyım. OSB’ler buradayken şiddetle karşıyım.”

OSB ve Beyköy’e giden yol üzerinde bulunan Azmimilli Mahallesi’ndeki Cumartesi pazarı ile ilgili de konuşan Başkan Kılıç, “Bu pazardan ben de rahatsızım. O Pazar taşınmalı.” Dedi.
Kılıç,
“Bu pazardan ben de rahatsızım. Düzce Belediye Başkanı ile bu konuyu hiç görüşmedim ama o pazarın kaldırılması gerekiyorsa kaldırılmalı. Cumartesi günleri özellikle akşam saatlerinde orası çok yoğun oluyor. OSB’nin araçları da oradan geçince gerçekten rahatsız bir durum.” şeklinde konuştu.

Haber; R. BAL