Vali Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de vatandaşlık görevini yerine getirerek 2015 Genel Seçimleri için oy kullandı. Düzce Valisi Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan, saat 12.00’da Dünya Bankası bölgesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’na oy kullanmak için geldiler.

Oy kullanacakları sınıfa gelen Fidan ve eşi ayaküstü vatandaşlarla sohbet etti.  görevlilerden aldıkları oy pusulası ve zarfla kabine girerek oylarını kullanan Fidan, ardından zarfı sandığa attı.Basın mensuplarına açıklama yapan Fidan, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesinden memnun olduğunu söyledi.

Fidan, “Oyumuzu kullandık vatandaşlık hak ve vazifemizi yaptık. İlimiz açısından genel olarak huzurlu bir seçim dönemi atlattık. İlimizde güvenliğimizi olumsuz etkileyecek bir olay yaşanmadı. Bugünde inşallah seçimi tamamlandığımızda seçim süresi sona erecek. Söz Düzcelilerde seçimlerin milletimiz ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Gerek siyasi partiler gerek adaylar idaremizle diyalog içindeydiler. Bütün adaylarımıza ve siyasi partilere teşekkür ederim. Hep demokratik yönetimler böyle bir huzur ortamının bir barış ortamının sevgi ortamını yeşereceği alanlardır. İnşallah bütün seçimler böyle huzurlu geçer. Biz huzurlu geçeceğini ön görüyorduk ancak bütün tedbirlerimizi de aldık. Tekrar hayırlı olsun diliyorum” dedi. 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise oy kullanacağı Düzce Kız Meslek Lisesi'ne Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir ile birlikte geldi.Oyunu kullanan Başkan Keleş, seçimlerinin ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve mutluluğuna katkı sağlayacak şekilde neticelenmesini temenni etti.

Keleş,“7 Haziran 2015 Genel Seçimleriyle Türkiye önemli tarihi dönüm noktalarından birini daha yaşıyor. Türkiye’nin istikrarı için, Yeni Türkiye için bugün sandık başına geçiyoruz. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun.“ dedi.

Haber;S.KAŞKIR