Başbakan Başdanışmanı Yiğit Bulut, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Milli İrade" konulu konferansın ardından Öncü TV’yi ziyaret etti. Düzce Milletvekili Fevai Arslan , Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş ve Parti teşkilatı ile Öncü TV’ye gelen Bulut, 20. Yaşını kutlayan Medya grubumuza başarılar diledi ve Kurucumuz Önder Tonyalı’ya çiçek takdim etti.

Günün İçinden'e konuk oldu

Bulut, ardından “Günün İçinden” programına konuk olarak Erol Tayhan’ın sorularını cevapladı. Gezi Parkı olayları, 17 Aralık operasyonu, cemaat ve paralel devlete ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Bulut’un açıklamaları:

“ Milli iradeye karşı duruş 1854’den Osmanlı’nın borçlanmasından bu yana var. Maddi ve manevi sömürüyorlar.”

“ medya bu tezin hazırlanmasında ve icra edilmesinde rolü var. Aynı 28 şubat sürecinde olduğu gibi.”

“Her şey gezi parkı olayları ile başladı. 10 yıldan fazla iktidarın yerleşmesinden halkın adın adım atılmasından yerleşik güçler izin vermiyor. Başbakan Erdoğan dik durmasaydı Ukrayna ve Mısır’da olduğu gibi Küresel bir koalisyona neden olunacaktı. Erdoğan olsaydı iç savaşa sürüklenecekti.”

“80’den bu yana bu ülkede cebinde parası olan, silahı olan hükümete ortak olmuş. Bu ülkede cemaatler , ordu, zenginler kulübü siyaset yapmaması gerekirdi. Bu saydıklarımın hepsi yönetime ortak olmuş. Çok merak esiyorlarsa sandığa gideler. Hükümete ortağı olamazlar. Bu ülkede halkın seçimini paypas etmeye kalktılar, ne oldu ülke soyuldu….”

“Küresel efendiler çaresiz… “bu hükümeti nasıl devireceğiz”derdindeler. Türkiye’nin sağlam durmaya devam etmesi gerekiyor. Onlarca suikast girişimi var… bu cumhurbaşkanlığı seçimine kadar devam edecek. Yerleşik düzen için bu son dönemeç. Bu kirli çark bozulmak üzere.”

Haber; S. KAŞKIR