Düzce’de basın denilince akla ilk gelen Öncü Televizyonu’nun geride bıraktığı 22 yılda kent için sağladığı katkıya teşekkür ederek başarı dileklerinde bulunmak isteyenler, ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyarette bulunan kamuoyunun önde gelen isimleri tüm çalışanlarına Öncü Radyo ve Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı’nın nezdinde teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyaretlerin yanı sıra özel günü unutmayan kurum ve kuruluşların temsilcileri de tebrik mesajlarının yer aldığı çiçekler ve telefon ederek güzel bir nezaket örneği sergiledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, ziyarete gelenler arasında yer alan İşadamları Ragıp Gökesaoğlu, Tuncay Şahin, Ruçhan Sassin ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Özsoy ile günün anısına pasta kesti.



Düzce Belediyesi Basın Birimi personelleri Nurullah Çelebi, Volkan Duman ve Hümeyra Yılmaz ile Düzce Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Yapı Sanatları Odası Başkanı Bülent Keser de Öncü TV’ye ziyarette bulunarak özel günü kutladı.





AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Düzce Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Özsoy,  Düzce Diriliş Gazetesi, Kuzenler Derneği Başkanı Bihter Aldoğan, Sönmez Çiçekçilik İşyeri sahibi Fatih Sönmez çiçek göndererek anlamlı günü kutladı.



Ayrıca Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs, İhlas Haber Ajansı Akçakoca Temsilcisi Tuncay Türkgülü, Bolu Merkez TV Haber Koordinatörü Ayşegül Aydın telefon ve mesaj yoluyla Öncü TV’nin kuruluş yıldönümünü tebrik etti.