AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Saim Özkan 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi devam eden başvuru sürecini değerlendirdi.

“Bu süreçte, Kaynaşlı için ben de varım diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum”

Aday adaylığı için başvuruların sürdüğünü kaydeden Özkan, şu ifadelere yer verdi:
“Üç arkadaşımız da bizden başvuru formu aldılar. Biliyorsunuz ki süreç devam ediyor. Teşkilatlardaki başvuru süreci Pazar son. Ama dışarıdan daha sonra da gelirlerse başvuru yapabilirler. Bu süreçte, Kaynaşlı için ben de varım diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Altı tane başvurumuz olacak. Hizmet yarışında biz de varız, dediler. Biz de kendileriyle çalışmaktan gurur duyacağız. Ayrım yapmıyoruz hepsi bizim için bir değerdir.”

“ Hiçbir yere aday adayı değilim”

“Ben kendim başvuru yapmayacağım. Hiçbir yere aday adayı değilim. Zaten teşkilat görevimi alırken Ankara’da söz vermiştim. Ben partinin hangi kademesi olursa olsun şerefle onurla bu bayrağı taşıyorum. Kendim de memnunum.  2 senede bir kongre olur. 9’uncu ayda bizim de süremiz bitiyor. Biz hiçbir yere aday değiliz. Ama adayı arkadaşlarımızı bekleriz gelsinler. Partimizle beraber omuz omuza çalışırız. Süreç ayın 12’sine kadar devam ediyor. Arkadaşlar gelirse başvurularını alırız.”